Bestuursleden

In de wereld zoals we leven en omgaan met elkaar, en alles dat ons omringt heb ik mij nooit thuis gevoeld. Tot de dromen die ik in de beginjaren van 2000 kreeg mij andere manieren van leven lieten zien. Dit voelde waar en raakte mijn hart zo diep dat ik een zoektocht ben begonnen naar; wat houdt dit in, hoe doe je dat en zijn er al mensen die hiermee bezig zijn? En ja, die waren er. Velen, wereldwijd, en dat is in de loop van de jaren alleen maar toegenomen. Het fascinerende was dat hun uitgangspunten overeenkwamen met elkaar, ook al kenden ze elkaar helemaal niet.
De “crisis” die in 2019 begon heeft dit potentieel zich groots laten ontvouwen. En de mogelijkheid gegeven om een van de projecten uit de dromen, het Donatiesysteem, werkelijk vorm te geven.

Ank Mesritz

Na een lang en werkzaam leven mag ik nu van mezelf meer freewheelen.
Ik hou van het leven in al haar facetten. De verbondenheid met anderen, de natuur en 'God' zitten me diep in het  bloed. Ik voel me begaan met onze wereld en waar we nu inzitten en zie tegelijkertijd de enorme kansen die we  krijgen, mogen nemen ook, om onze diepe innerlijke verlangens gestalte te geven. Het donatie systeem is daar een mooi verlengstuk voor, om de prachtige initiatieven die momenteel gaande zijn  te ondersteunen.

An Elisa Albers


CONTACT

 donatienieuwewereld@gmail.com

 0575 - 785 683